• nl
  • en
Menu
Seminar Praktisch werken met privacy op 7 december 2017

Seminar Praktisch werken met privacy op 7 december 2017

19 september 2017

De seminars op 21 september en 16 november 2017 hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt.

Als bedrijf bent u al verplicht om bij de verwerking van persoonsgegevens de Nederlandse privacyregelgeving na te leven. Vanaf 25 mei 2018 moet u bij de gegevensverwerking bovendien voldoen aan de nieuwe Europese privacy verordening (de AVG). Deze verordening stelt nieuwe en zwaardere eisen aan de omgang met persoonsgegevens. In veel gevallen zijn bedrijven nog onvoldoende voorbereid. Het ontbreekt organisaties aan praktische modellen, bruikbare checklists en andere handvatten die implementatie van een privacybeleid vergemakkelijken.

Wille Donker advocaten heeft een integraal handboek ontwikkeld, waarmee een privacybeleid kan worden opgesteld en geïmplementeerd. Dit handboek biedt tal van handige modellen en formats om de bedrijfsvoering binnen uw organisatie zó in te richten dat u na implementatie voldoet aan de regelgeving. U kunt beveiligingsincidenten en datalekken in uw organisatie signaleren en u weet hoe te handelen bij privacyvraagstukken. Vele bedrijven gingen u voor en werken al met het door Wille Donker advocaten ontwikkelde privacyhandboek.

Ter voorbereiding op de komende Europese privacyverordening wil Wille Donker haar cliënten en andere geïnteresseerden wegwijs maken in deze verordening. Op 7 december 2017 (21 september en 16 november 2017 hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt) zal een seminar over de nieuwe verordening en het handboek worden gegeven. Wij verwelkomen u graag op dit seminar, zodat wij samen met u aan de slag kunnen gaan om uw privacybeleid vorm te geven. Hoe dan ook: organisaties ontkomen er niet aan om een privacybeleid op te stellen, zodat hoge boetes voorkomen kunnen worden. Wij maken u graag wegwijs in de complexe regelgeving en zijn u graag van dienst bij de implementatie van een integraal privacybeleid.

Deelname aan het seminar is kosteloos. Schrijft u zich snel in want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum donderdag 7 december wordt een extra seminar gegeven. Donderdag 21 september en 16 november 2017 zijn vol.

Programma
14.45 uur Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur Aanvang bijeenkomst
17.00 uur Afsluiting en borrel

Locatie  Wille Donker advocaten, Leidse Schouw 2, 2408 AE Alphen aan den Rijn

Aanmelden  klik hier!  Graag horen wij of u komt. Tot 7 december!

Voor ontvangst van de uitnodiging of voor meer informatie: seminar@willedonker.nl / 0172-23 65 72.

Wilt u op de hoogte blijven?

  • nl
  • en