• nl
  • en
Menu
Seminar Praktisch werken met privacy op 15 februari 2018

Seminar Praktisch werken met privacy op 15 februari 2018

30 november 2017

Als bedrijf bent u al verplicht om bij de verwerking van persoonsgegevens de Nederlandse privacyregelgeving na te leven. Vanaf 25 mei 2018 moet u bij de gegevensverwerking bovendien voldoen aan de nieuwe Europese privacy verordening (de AVG). Deze verordening stelt nieuwe en zwaardere eisen aan de omgang met persoonsgegevens. In veel gevallen zijn bedrijven nog onvoldoende voorbereid. Het ontbreekt organisaties aan praktische modellen, bruikbare checklists en andere handvatten die implementatie van een privacybeleid vergemakkelijken.

Wille Donker advocaten heeft een integraal handboek ontwikkeld, waarmee een privacybeleid kan worden opgesteld en geïmplementeerd. Dit handboek biedt tal van handige modellen en formats om de bedrijfsvoering binnen uw organisatie zó in te richten dat u na implementatie voldoet aan de regelgeving. U kunt beveiligingsincidenten en datalekken in uw organisatie signaleren en u weet hoe te handelen bij privacyvraagstukken. Vele bedrijven gingen u voor en werken al met het door Wille Donker advocaten ontwikkelde privacyhandboek.

Ter voorbereiding op de komende Europese privacyverordening wil Wille Donker haar cliënten en andere geïnteresseerden wegwijs maken in deze verordening. Op 15 februari 2018 zal een seminar over de nieuwe verordening en het handboek worden gegeven. Wij verwelkomen u graag op dit seminar, zodat wij samen met u aan de slag kunnen gaan om uw privacybeleid vorm te geven. Hoe dan ook: organisaties ontkomen er niet aan om een privacybeleid op te stellen, zodat hoge boetes voorkomen kunnen worden. Wij maken u graag wegwijs in de complexe regelgeving en zijn u graag van dienst bij de implementatie van een integraal privacybeleid.

Deelname aan het seminar is kosteloos. Schrijft u zich snel in want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum donderdag 15 februari 2018

Programma
14.45 uur Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur Aanvang bijeenkomst
17.00 uur Afsluiting en borrel

Locatie  Wille Donker advocaten, Leidse Schouw 2, 2408 AE Alphen aan den Rijn

Aanmelden  klik hier!  Graag horen wij of u komt. Tot 15 februari 2018!

Voor ontvangst van de uitnodiging of voor meer informatie: seminar@willedonker.nl / 0172-23 65 72.

Dit seminar heeft dezelfde inhoud als de eerder georganiseerde seminars Praktisch werken met Privacy op 21 september, 16 november en 7 december 2017.

Wilt u op de hoogte blijven?

  • nl
  • en