Herstructurering en reorganisatie

Verkeert uw onderneming in zwaar weer en bent u genoodzaakt maatregelen te nemen om het voortbestaan van uw bedrijf te waarborgen? Of wilt u een doorstart maken na een faillissement? Schakel dan een van onze specialisten in op het gebied van herstructurering en reorganisatie.

Wat is herstructurering en reorganisatie?

Reorganisatie is een breed begrip en kan betrekking hebben op verschillende situaties. In de kern gaat het om het doorvoeren van veranderingen binnen een onderneming om de bedrijfsvoering te verbeteren en toekomstbestendig te maken. Dit kan betekenen dat afdelingen in een organisatie moeten worden samengevoegd. Of juist dat er onderdelen of afdelingen moeten worden gesplitst. Door zo’n herstructurering kunnen arbeidsplaatsen komen te vervallen, met als gevolg dat een ontslagprocedure in gang moet worden gezet.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van omvangrijke en complexe reorganisaties. Wij kunnen adviseren en begeleiden bij het hele proces, van het opstellen van een plan van aanpak tot het uitvoeren van de benodigde juridische stappen. Denk hierbij aan het opstellen van een herstructureringsplan en het begeleiden van eventuele ontslagprocedures. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u van A tot Z te begeleiden bij deze complexe materie. Een goede verkenning van de mogelijkheden en de te volgen route is een voorwaarde voor een succesvolle reorganisatie. Wij zijn daarbij graag uw partner.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over reorganisatie? Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Specialisten op dit gebied
Meer informatie?

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de onderstaande button.

Al onze specialisten