Dag van de Scheiding | 10 september 2021

Op vrijdag 10 september a.s. vindt de jaarlijkse dag van de scheiding plaats. Het thema van dit jaar is Grenzeloos scheiden, waarbij de nadruk ligt...

Deel dit artikel

Op vrijdag 10 september a.s. vindt de jaarlijkse dag van de scheiding plaats. Het thema van dit jaar is Grenzeloos scheiden, waarbij de nadruk ligt op de invloed die culturele verschillen op een scheiding kunnen hebben. Onze familierechtspecialisten zijn bekend met de invloed van diverse culturen in een scheidingssituatie. Zij kunnen dit ook goed in beeld brengen tijdens een mediationtraject. Dat is belangrijk want de beëindiging van een relatie brengt vaak veel vragen met zich mee. Hoe verloopt het juridische traject? Welke zaken moeten er geregeld worden? Hoe moet het straks met de kinderen? En hoe ziet mijn financiële toekomst er uit? De familierechtspecialisten van Wille Donker advocaten beantwoorden graag uw vragen.

Op 10 september 2021, tijdens de Dag van de Scheiding, kunt u bellen (0172 – 23 65 97) of e-mailen (familierecht@willedonker.nl) voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Een gratis adviesgesprek kan op deze dag ook worden ingepland via onderstaand formulier. Ook is het mogelijk om op 10 september een afspraak in te plannen voor een gratis adviesgesprek in de week van 13 tot en met 17 september 2021.


 

Op vrijdag 10 september 2021 kunt u onderstaand formulier invullen voor het inplannen van een gratis adviesgesprek.

 

Naam*

Telefoonnummer*

 

E-mailadres*

Waar wilt u advies over?*

Wanneer wilt u advies?*

Heeft u een voorkeur voor een dagdeel?*

*Verplichte velden

Share this…
Geschreven door:
No data was found