Het onterfde kind – Dag van het Erfrecht 2021

Dit jaar staat de Dag van het Erfrecht in het teken van ‘het onterfde kind’. Het overlijden van een naaste zorgt vaak, niet alleen voor...

Deel dit artikel

Dit jaar staat de Dag van het Erfrecht in het teken van ‘het onterfde kind’. Het overlijden van een naaste zorgt vaak, niet alleen voor verdriet en gemis. Ook kunnen er vragen en problemen ontstaan bij de afwikkeling van de nalatenschap. Zeker als één of meerdere kinderen zijn onterfd.

De onterving van een kind kan de familieverhoudingen op scherp zetten. Waarom is één van de kinderen onterfd? Wat zijn de gevolgen daarvan? Wat zijn de rechten van het onterfde kind? Hoe moeten de erfgenamen hiermee omgaan?

De erfrechtspecialisten van Wille Donker advocaten beantwoorden graag uw vragen. Ook voor andere vragen over de afwikkeling van een erfenis, bijvoorbeeld vragen over de inhoud van het testament of de vereffening van de nalatenschap, kunt u bij hen terecht.

Op 18 juni 2021, tijdens de Dag van het Erfrecht, kunt u bellen (0172 – 23 65 83) of e-mailen (jong@willedonker.nl) voor een gratis adviesgesprek. Ook is het mogelijk om op die dag een gesprek in te plannen voor een gratis adviesgesprek in de week van 21 tot en met 25 juni 2021.

Geschreven door:
No data was found