• nl
  • en
Menu
Webinar | Bent u al geslaagd voor het privacy-examen?

Webinar | Bent u al geslaagd voor het privacy-examen?

4 mei 2018

Webinar AVG

De datum van 25 mei komt steeds dichterbij. Vanaf deze datum moeten ook scholen en samenwerkingsverbanden voldoen aan de nieuwe Europese privacyverordening (AVG).

Wille Donker advocaten ontzorgt met een integraal (digitaal) privacyhandboek, waarmee het privacy- en gegevensbeschermingsbeleid kan worden opgesteld en geïmplementeerd. De handboeken bieden handige modellen en formats waarmee u snel kunt voldoen aan de AVG.

Nog niet begonnen? Of wilt u extra hulp bij de implementatie? In het webinar op dinsdag 22 mei om 13.30 uur biedt Wille Donker advocaten u praktische tips voor het implementeren van de AVG.

 

Webinar

Inhoud van het webinar

U krijgt in het webinar stap voor stap uitgelegd hoe u snel aan de AVG kunt voldoen met behulp van het door Wille Donker advocaten ontwikkelde privacyhandboek. Het webinar is interactief doordat u tijdens het webinar met de chatfunctie uw vragen kunt stellen.

Werkt u al met het privacyhandboek van Wille Donker advocaten of bestelt u het handboek voor 22 mei? Dan bieden wij u de mogelijkheid om naast het ‘live’ stellen van vragen, uw vragen over het webinar tot en met 25 mei 2018 kosteloos voor te leggen aan de privacyrechtadvocaten van Wille Donker advocaten.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Het webinar is geschikt voor directieleden, leden van de medezeggenschapsraad en andere medewerkers die belast zijn met de implementatie van de AVG.  Hoewel het voorkeur heeft om het webinar mét handboek te volgen, is het webinar ook geschikt voor deelnemers die nog niet in het bezit zijn van het privacyhandboek.

Opgeven voor het webinar

U geeft zich op voor het webinar via deze link. U wordt doorgelinkt naar de website van OnlineSeminar.nl waar u wordt gevraagd uw gegevens in te vullen. Na de registratie ontvangt u een inlogcode waarmee u op dinsdag 22 mei a.s. toegang krijgt tot het webinar.  Deelname is kosteloos.

 

Privacyhandboek

Bestellen

U haalt meer uit het webinar mét het privacyhandboek. Bij een bestelling vóór 16 mei 2018 heeft u voor het webinar al het handboek in huis, zowel digitaal als in hard copy.

Klik hier om het privacyhandboek te bestellen. Bestellen kan ook via de profielorganisaties VOS/ABB, VGS, ISBO en door leden van de VBS bij Cascade advocaten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iris Hoen via hoen@willedonker.nl of 0172 – 23 65 72.

Wilt u op de hoogte blijven?

  • nl
  • en