• nl
  • en
Menu
Webinar | Bent u AVG-proof op 25 mei?

Webinar | Bent u AVG-proof op 25 mei?

4 mei 2018

De datum van 25 mei komt steeds dichterbij. Vanaf deze datum moeten alle organisaties voldoen aan de nieuwe Europese privacyverordening (AVG).

Wille Donker advocaten ontzorgt met een privacyhandboek, waarmee een integraal beleid kan worden opgesteld en geïmplementeerd. Het handboek biedt handige modellen en formats waarmee u snel kunt voldoen aan de AVG.

Nog niet begonnen? Of wilt u extra hulp bij de implementatie? In het webinar op dinsdag 22 mei om 13.30 uur biedt Wille Donker advocaten u praktische tips voor het implementeren van de AVG.

 

Webinar

Inhoud van het webinar

U krijgt in het webinar stap voor stap uitgelegd hoe u snel aan de AVG kunt voldoen met behulp van het door Wille Donker advocaten ontwikkelde privacyhandboek. Het webinar is interactief doordat u tijdens het webinar met de chatfunctie uw vragen kunt stellen.

Werkt u al met het privacyhandboek van Wille Donker advocaten of bestelt u het handboek voor 22 mei? Dan bieden wij u de mogelijkheid om naast het ‘live’ stellen van vragen, uw vragen over het webinar tot en met 25 mei 2018 kosteloos voor te leggen aan de privacyrechtadvocaten van Wille Donker advocaten. Hoewel het voorkeur heeft om het webinar mét handboek te volgen, is het webinar ook geschikt voor deelnemers die nog niet in het bezit zijn van het privacyhandboek.

Doelgroep

Het webinar is geschikt voor ondernemers, directieleden, medewerkers HR, ICT en Financiën, leden van de ondernemingsraad en andere medewerkers die belast zijn met de implementatie van de AVG.

Opgeven voor het webinar

U geeft zich op voor het webinar via deze link. U wordt doorgelinkt naar de website van OnlineSeminar.nl waar u wordt gevraagd uw gegevens in te vullen. Na de registratie ontvangt u een inlogcode waarmee u op dinsdag 22 mei a.s. toegang krijgt tot het webinar. Deelname is kosteloos.

 

Privacyhandboek

Bestellen

U haalt meer uit het webinar mét het privacyhandboek. Bij een bestelling vóór 16 mei 2018 heeft u voor het webinar al het handboek in huis, zowel digitaal als in hard copy.

Klik hier om het privacyhandboek te bestellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk-Jan Ligtenberg via ligtenberg@willedonker.nl of 0172 – 23 65 72.

Wilt u op de hoogte blijven?

  • nl
  • en