Advocaat – scheidingsmediator

Anke Schellekens

Anke Schellekens heeft jarenlang ervaring in de advocatuur en heeft zich volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Haar kennis en ervaring zet zij in om u zo goed mogelijk te begeleiden. Anke treedt op als mediator, overlegscheidingsspecialist en als advocaat in een procedure.

Maak kennis met Anke

Expertises: familierecht, scheidingsmediation

Anke Schellekens is een ervaren specialist in het personen- en familierecht. Zij is doel- en oplossingsgericht, neemt de regie en is praktisch ingesteld. Als geschillen in overleg opgelost kunnen worden, heeft dat altijd de voorkeur. Wanneer mediation of een overlegscheidingstraject geen optie blijkt, zet zij zich als advocaat volledig in om de belangen van haar cliënten in een procedure te dienen.

Anke wordt ook regelmatig benoemd door de Rechtbank Den Haag tot bijzondere curator. In die rol behartigt zij de belangen van kinderen in afstammingszaken.

“Bij een (echt)scheiding worden cliënten geconfronteerd met tal van uitdagingen. Op vrijwel alle terreinen van het leven komen zaken onder druk te staan. Het is mooi om dan naast iemand te gaan staan en samen de stip aan de horizon te zetten. Om voorbij de emoties van het moment te kijken, om oplossingen te bedenken en aan te reiken en die ook te realiseren. Het geeft me veel voldoening om in dat proces een bijdrage te kunnen leveren”

Lid van
  • Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) lid
  • Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP)
  • Stichting Bijzondere Curator Nederland (Stichting BCN)

Andere specialisten bekijken