Advocaat

Ernst Plambeck

Ernst Plambeck is gespecialiseerd in omgeving en milieu, energie en verduurzaming, handhaving en economisch strafrecht. Doordat hij de taal spreekt van zowel overheden als ondernemers, slaagt hij erin om praktische oplossingen te vinden voor complexe juridische en technische vraagstukken.

Maak kennis met Ernst

Expertises: omgeving & milieu, energie & verduurzaming, handhaving & economisch strafrecht

Ernst Plambeck is een gedreven en doortastende advocaat op het gebied van omgeving en milieu, handhaving en economisch strafrecht, energie en verduurzaming.  Zijn interesse ligt vooral bij het omgevingsrecht en de verhouding met het algemeen bestuursrecht. In het bijzonder houdt Ernst zich bezig met de fysieke leefomgeving waar we als mens allemaal mee te maken hebben. De complexiteit en relevantie daarvan drijft hem om te denken in praktische oplossingen.

Met juridisch complexe en technisch ingewikkelde dossiers kan Ernst uitstekend uit de voeten. Hiervoor verdiept hij zich in de processen en technieken van een bedrijf. Zo komt hij tot de kern van het vraagstuk. Enerzijds vergt dit dus diepgaande juridische kennis, anderzijds vraagt dit kennis van specifieke technieken. Hiermee zorgt hij ervoor dat hij de taal spreekt van overheden én ondernemers.

Ernst publiceert met enige regelmaat. Zo is hij als vaste auteur verbonden aan Jurisprudentie Milieurecht (JM). Daarnaast is hij auteur voor het Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht, een boek waarin de Algemene wet bestuursrecht (Awb) artikelsgewijs wordt becommentarieerd.

“Als advocaat zet ik mij onvoorwaardelijk in om uw problemen op te lossen of te voorkomen. Een gezonde balans tussen enerzijds milieu en anderzijds economie is daarbij belangrijk. Binnen deze kaders kijk ik naar een praktische uitkomst die bij u past.”

Lid van
  • Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)
  • Vereniging voor Milieurecht (VMR)
  • Vereniging voor Bouwrecht (VBR)

Andere specialisten bekijken