Advocaat

Henk-Jan Ligtenberg

Henk-Jan Ligtenberg is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, het aanbestedingsrecht en het privacyrecht. Henk-Jan is daarnaast ook specialist in de AGF. Hij streeft ernaar om samen met zijn cliënten een effectieve strategie te ontwikkelen, waarbij duidelijkheid, korte lijnen en de menselijke maat centraal staan.

Maak kennis met Henk-Jan

Expertises: arbeidsrecht aanbestedingsrecht, privacyrecht, huurrecht

Henk-Jan Ligtenberg is een pragmatische en oplossingsgerichte advocaat op het gebied van arbeidsrecht, aanbestedingsrecht en privacyrecht. Elke expertise brengt andere uitdagingen en vaardigheden met zich mee. Waar het bij aanbestedingsrecht draait om snel schakelen, doet het arbeidsrecht een beroep op de sociale en communicatieve vaardigheden van Henk-Jan. Het privacyrecht vraagt juist weer een proactieve houding om alle ontwikkelingen te volgen.

In de manier waarop Henk-Jan te werk gaat, staat één vraag centraal: wat is er nodig om ú zo goed mogelijk te kunnen helpen? Vanuit zijn pragmatische instelling en probleemoplossend vermogen, zoekt hij altijd naar het achterliggende belang van uw juridische vraagstuk. Op deze manier kan hij een effectieve strategie ontwikkelen die uw belangen op de best mogelijke manier behartigt.

“Een sportieve uitdaging, liefst in teamverband, is aan mij goed besteed. En die teamspirit ziet u ook terug in mijn werk als advocaat. Ik ga niet individualistisch te werk, maar zoek de samenwerking. Hierin vormen duidelijkheid, korte lijnen en menselijk contact de basis. Dit zorgt ervoor dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Lid van
  • Jonge Privacyrecht Advocaten Nederland (JPAN)
  • Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA)
  • Vereniging Privacy Recht (VPR)
  • Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (Vereniging JOJ)
  • Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A)

Andere specialisten bekijken