Advocaat

Henriëtte van Pelt-de Jong

Henriëtte van Pelt-de Jong is gespecialiseerd in het familierecht. Haar toegankelijke en menselijke aanpak zorgt ervoor dat zij haar cliënten goed kan ondersteunen, waarbij zij altijd oog houdt voor het geheel.

Maak kennis met Henriëtte

Expertises: familierecht

Henriëtte van Pelt-de Jong is een toegewijde en empathische advocaat op het gebied van familierecht. Door het rechtsgebied waarin zij werkzaam is, treft Henriëtte haar cliënten vaak op een moment waarin hun leven op zijn kop staat en er veel speelt, ook op andere vlakken dan het juridische. Het is dan belangrijk om snel te schakelen. De communicatie met Henriëtte verloopt daarom altijd op een laagdrempelige en toegankelijke manier, waarbij zij goed bereikbaar is.

Belangrijk voor Henriëtte is om op menselijk niveau contact met u te hebben. Alleen dan kan zij als advocaat echt iets voor u betekenen. Henriëtte heeft hierbij oog voor het totaalplaatje; niet alleen de cliënt is belangrijk, ook aan de kinderen moet gedacht worden. Dit vraagt om een aanpak waar verder wordt gekeken dan het juridische vraagstuk dat u als cliënt voorlegt. Ook op sociaal, emotioneel en psychologisch vlak is het belangrijk om te weten wat er bij u speelt en wat hierin nodig is.

“Het grootste compliment voor mij als advocaat, is als ik u niet meer terugzie als cliënt. Dit klinkt misschien vreemd, maar het betekent dat de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt, duurzaam zijn en een goede basis geven voor het werken aan een nieuwe toekomst.”

 

Lid van
  • Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) aspirant-lid

Andere specialisten bekijken