Advocaat (partner)

Jan Verhoeven

Advocaat (partner) Jan Verhoeven is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Hij heeft ruime ervaring in de begeleiding van overnames en in het oplossen van complexe (juridische) vraagstukken, waaronder geschillen tussen aandeelhouders.

Maak kennis met Jan

Expertises: algemene praktijk

Jan Verhoeven is een toegewijde en doelgerichte advocaat. Hij is actief op het gebied van het ondernemingsrecht. Vanuit zijn inzet en overtuiging draagt  bij aan oplossingen voor complexe juridische problemen en ingewikkelde geschillen tussen aandeelhouders. Naast kennis van de juridisch relevante omgeving heeft hij aandacht voor het menselijk gedrag: welke persoonlijke overwegingen en drijfveren spelen een rol, bijvoorbeeld  bij conflicten tussen aandeelhouders. En wat is er nodig om tot duurzame oplossingen te komen.

Jan kiest voor een doelgerichte aanpak. Bij het bepalen van de doelen van zijn inzet schenkt hij aandacht aan de (achterliggende) belangen. Hij stelt vast wat er voor zijn cliënt echt toe doet en welke (haalbare) doelen worden gekozen. Aan de hand daarvan kiest hij een logische strategie.

“Als advocaat vind ik het van belang om vanuit een goede relatie met de cliënt vast te stellen wat de echte belangen zijn. Waar navigeert de cliënt op. Daarbij daag ik mijn cliënten graag uit. Dat blijkt vaak erg nuttig. Op die manier wordt duidelijk wat er echt toe doet. Vanuit die persoonlijke drijfveren en motieven kom je tot relevante doelen en een strategie die past bij de cliënt. Ik vind het mooi om in een goede relatie met de cliënt en vanuit wederzijds vertrouwen echte oplossingen te bereiken.”

Andere specialisten bekijken