Advocaat – mediator (partner)

Kim van der Bijl

Kim van der Bijl is gespecialiseerd in het familierecht en het erfrecht. Al jaren zet zij zich als advocaat en mediator onvoorwaardelijk in voor haar cliënten, met als doel om hen weer vertrouwen te geven in de toekomst.

Maak kennis met Kim

Expertises: familierecht, erfrecht, nalatenschapsmediation, scheidingsmediation

Kim van der Bijl is een bevlogen en ervaren advocaat en mediator op het gebied van familierecht en erfrecht. Haar juridische kennis en ervaring gebruikt ze als middel om u te begeleiden tijdens uw scheiding om daarna weer met vertrouwen en zekerheid verder te gaan met het leven. Ook gebruikt ze haar expertise om u na het overlijden van een dierbare op juridisch vlak en met aandacht voor alle emoties, bij te staan in de afwikkeling van de nalatenschap. Dit doet zij op een laagdrempelige, betrokken en persoonlijke manier.

Naast advocaat is Kim ook mediator. Vanuit deze rol bemiddelt zij bij conflicten tussen twee of meerdere partijen. Deze aanpak trekt zij door in haar werk als advocaat. In plaats van direct de gang naar de rechter te volgen, zoekt  Kim de dialoog met de andere partij om te kijken of er een oplossing kan worden bereikt die voor iedereen goed voelt. Lukt dat niet? Dan kunt u erop rekenen dat Kim zich ten volle inzet om in de rechtbank een zo goed mogelijke regeling voor u te treffen.

“In het familierecht en erfrecht kom ik in aanraking met mensen die zich in de meest kwetsbare situatie van hun leven bevinden. In beide gevallen is er sprake van verlies. En daar komt een vorm van rouw bij kijken. Die rouw gaat vaak gepaard met veel onzekerheid. Als advocaat en mediator zie ik het daarom als mijn doel om u te begeleiden tijdens het traject met als einddoel om de toekomst weer tegemoet te kunnen gaan.”

Lid van:
  • Mediatorsfederatie Nederland (MfN)
  • Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) aspirant-lid

Andere specialisten bekijken