Advocaat

Kristel Dorrepaal

Kristel Dorrepaal houdt zich bezig met het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en privacyrecht. Met haar doortastendheid en toewijding, weet zij alle juridisch problemen van haar cliënten te doorgronden.

Maak kennis met Kristel

Expertises: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, privacyrecht

Kristel Dorrepaal is een doortastende en toegewijde advocaat op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en privacyrecht. Als advocaat vindt zij het belangrijk om contact met u te maken. Hierdoor is zij in staat om effectief met u te communiceren en zaken helder uit te leggen. Geen onnodig lange en ingewikkelde aanbevelingen dus, maar praktische adviezen die direct inzicht bieden in wat uw kansen zijn.

De inhoudelijk materie van een juridisch vraagstuk doorgronden, is waar Kristel in uitblinkt. Ze verliest hierbij echter nooit de menselijke kant uit het oog. Kristel beseft zich dat een juridisch probleem u persoonlijk raakt. Door rekening te houden met de emotionele impact van het probleem op u als cliënt, kan zij u beter ondersteuning bieden bij het nemen van belangrijke beslissingen.

“Dat ik als advocaat iets voor u kan betekenen door alles juridisch tot in detail uit te zoeken, geeft mij veel voldoening. Een belangrijke drijfveer voor mij is dat ik hierbij de vertaalslag kan maken naar wat uw mogelijkheden zijn. De juridische taal die wij als advocaten gebruiken, wil ik ook voor u begrijpelijk maken.”

Andere specialisten bekijken