Advocaat

Lisa Stoof

Lisa Stoof is gespecialiseerd in omgeving en milieu, handhaving en economisch strafrecht, energie en verduurzaming. Met haar analytische en praktische aanpak weet ze altijd tot een oplossing te komen die voor u werkt én stand houdt in een rechtszaak.

Maak kennis met Lisa

Expertises: omgeving & milieu, handhaving & economisch strafrecht, energie & verduurzaming

Lisa Stoof is een ervaren en vastberaden jurist op het gebied van handhaving en economisch strafrecht, omgeving en milieu, energie en verduurzaming. Jarenlang boog ze zich als juridisch medewerker bij de Raad van State over verschillende juridische vraagstukken. Daardoor kan ze als geen ander de juridische houdbaarheid en praktische haalbaarheid van projecten en ruimtelijke initiatieven op voorhand goed schatten.

Bij elk juridisch vraagstuk gaat Lisa op een analytische en doelgerichte manier te werk. Ze begint met alle juiste informatie verzamelen. Vanuit daar pelt ze het probleem als het ware steeds een beetje af, totdat ze tot de kern komt. Ze zoekt hierbij altijd naar een oplossing waar alle partijen baat bij hebben, maar wel altijd met oog voor haar cliënten. Met haar proactieve houding aarzelt ze niet om kansen te benutten die uw zaak versterken.

“Wat mij als jurist voldoening geeft, is dat ik cliënten vooruit kan helpen. Klopt u bij mij aan, omdat u een oplossing zoekt voor uw probleem, maar hier zelf niet uitkomt vanwege gebrek aan juridische kennis? Dan neem ik u vanuit mijn expertise aan de hand mee. Samen komen we tot een oplossing die voor u werkt.”

Andere specialisten bekijken