Advocaat

Margot van Tol

Margot van Tol is gespecialiseerd in het bouw- en vastgoedrecht. Ze gelooft er sterk in dat het hoogst haalbare resultaat wordt behaald door samen met u naar passende oplossingen te zoeken.

Maak kennis met Margot

Expertises: bouwrecht, vastgoedrecht

Margot van Tol is een pragmatische en vastberaden advocaat op het gebied van bouw- en vastgoedrecht. Zij ondersteunt en adviseert u onder meer bij juridische vragen over de rechten en plichten tussen burgers onderling. Daarnaast kunt u bij Margot terecht voor juridische vraagstukken over het realiseren van vastgoed en bestaand vastgoed, zowel tussen bedrijven onderling als tussen burgers en bedrijven.

Kenmerkend voor Margots manier van werken is haar punctualiteit, analytische instelling en pragmatische aanpak. Deze werkwijze stelt haar in staat om uw juridische vraagstuk met precisie te benaderen en heldere oplossingen te vinden. Door nauw met u samen te werken, krijgt Margot bovendien een duidelijk beeld van uw situatie. Dit in combinatie met haar vastberadenheid om het hoogst haalbare resultaat te bereiken, verzekert u als cliënt van juridische ondersteuning op maat.

“In mijn rol als advocaat streef ik er niet alleen naar om te zoeken naar juridische oplossingen voor uw situatie. Ik vind het ook belangrijk om een omgeving te creëren waarin u zich als cliënt begrepen en gesteund voelt. Op deze manier werken we samen naar het hoogst haalbare resultaat.”

Andere specialisten bekijken