Advocaat (partner)

Rudolf van Binsbergen

Rudolf van Binsbergen is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, bouwrecht, vastgoedrecht en omgeving & milieu. Binnen deze expertises handelt hij altijd op het scherpst van de snede; hij gaat voor zijn cliënten tot het uiterste.

Maak kennis met Rudolf

Expertises: aanbestedingsrecht, bouwrecht, omgeving en milieu, vastgoedrecht.

Rudolf van Binsbergen is een ervaren en scherpzinnige advocaat op het gebied van aanbestedingsrecht, bouwrecht, omgeving en milieu. Wat hem intrigeert is de verhouding tussen overheid en burgers wanneer het gaat om land en openbare ruimte. Als advocaat adviseert hij daarom bedrijven en overheden over onder meer publiek-private samenwerking (PPS), aanbesteding, projectontwikkeling en complexe vastgoedtransacties.

Kenmerkend voor Rudolfs manier van werken is dat hij snel tot de kern weet door te dringen. Zijn jarenlange ervaring en kritische houding zet hij in om een speelveld te creëren waar nagedacht kan worden over de beste aanpak van uw dossier. Zit er emotie in het dossier? Dan maakt hij dat bespreekbaar. Vervolgens neemt hij u aan de hand mee om samen tot een oplossing te komen. Het uiteindelijke doel is om samen met u te zorgen voor rechtvaardigheid, wat Nederland weer een stukje beter maakt.

Rudolf is ook als gastdocent en Moot Court-rechter betrokken bij het departement staats- en bestuursrecht van de Universiteit Leiden. Daarnaast neemt hij zitting in de Commissie Bestuursrecht van de Haagse Orde van Advocaten.

“Wat ik mooi vind aan mijn vak, is dat ik mijn cliënten een goede nachtrust kan bezorgen. U komt binnen met veel vragen en onzekerheid. Wat moet u met deze zaak aan? Als advocaat kan ik u perspectief bieden in zo’n vastgelopen situatie. Door u werk uit handen te nemen op juridisch gebied, kunt u zich blijven focussen op dat waar u goed in bent: ondernemen.”

 

Lid van

  • Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)
  • Vereniging voor Bouwrecht (VBR)
  • Vereniging van Bouwrecht-Advocaten (VBR-A)

Andere specialisten bekijken