Advocaat

Sam van Santen

Sam van Santen is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, waar hij zich vooral bezighoudt met commerciële contracten. Hierbij staat de relatie met u als cliënt altijd voorop.

Maak kennis met Sam

Expertises: ondernemingsrecht, beslagrecht, commerciële contracten 

Sam van Santen is een enthousiaste en gedreven advocaat, die vanuit een persoonlijk sterke band met zijn cliënten tot het beste resultaat komt. Kenmerkend voor Sams manier van werken is dat hij streeft naar verbinding leggen met de tegenpartij. Hij procedeert alleen als het echt moet. Bovendien kijkt hij verder dan alleen het juridische aspect; Sam heeft ook oog voor wat iets voor u betekent op sociaal en financieel vlak.

Voordat Sam iets op papier zet, investeert hij veel tijd om u te leren kennen. Dit doet hij door open met u te communiceren en directe vragen te stellen zoals: Hoe voelt u zich over deze situatie? En wat zijn uw zorgen hierover? Vanuit die relatie kijkt Sam niet alleen naar uw vraagstuk, maar vooral ook naar wat u als cliënt nodig heeft. Dit kan betekenen dat u met A binnenkomt, maar met B weggaat.

“De wet zie ik als leidraad, niet als een uitdaging. Het biedt mij houvast als ik u wil adviseren of als ik u vertegenwoordig in een rechtszaak, maar er is ook ruimte voor interpretatie en creativiteit. Vanuit die gedachte help ik u naar het beste resultaat. En dat is niet per definitie winnen. Soms kan winst namelijk ook verlies zijn.”

Andere specialisten bekijken