• Nederlands
  • Engels
Menu

mr. L.P. (Petra) Wille

advocaat

mr. Petra Wille

Petra Wille is sinds 1998 actief in het arbeidsrecht. Zij heeft ruim tien jaar werkervaring opgedaan als jurist bij SFS Pensioenen en Verzekeringen en bij Sara Lee/Douwe Egberts. Ook heeft zij een aantal jaren als Vakredacteur Arbeidsrecht bij Sdu Uitgevers gewerkt. Sinds 2011 is Petra Wille advocaat bij Wille Donker advocaten. Zij houdt zich bezig met alle facetten van het Arbeidsrecht. Zij werkt voor ondernemingen, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren. Daarnaast beschikt Petra over expertise binnen het Privacyrecht en Onderwijsrecht. Zij geeft regelmatig cursussen op het gebied van arbeidsrecht en privacyrecht.

Petra rondde in 2017 met succes de specialisatieopleiding Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit af. In 2018 behaalde zij de CIPP/E certificering van de IAPP (International Association of Privacy Professionals).

Petra is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en van de Vereniging Privacy Recht. Daarnaast is zij lid van de Vereniging van advocaten en rechtshulpverleners in het Onderwijs (varO) en de Nederlandse Vereniging voor Onderwijsrecht (NVOR).

Contact?

Mail naar p.wille@willedonker.nl
of bel +31 (0)172 - 23 65 90

Wilt u op de hoogte blijven?

  • Nederlands
  • Engels