• nl
  • en
Menu

Personen- en familierecht

De advocaten van de praktijkgroep Personen- en familierecht houden zich dagelijks bezig met de juridische gevolgen van het aangaan en verbreken van relaties tussen samenwonenden, gehuwden, geregistreerde partners, kinderen en ouders. Zulke veranderingen vragen om een zorgvuldige regeling van de relevante onderwerpen. Hierbij spelen financiële en emotionele belangen een belangrijke rol. Deskundige juridische bijstand is dan onmisbaar.

Wille Donker advocaten is het juiste adres voor hoogwaardige juridische ondersteuning op maat. Onze professionals beschikken over specialistische kennis van echtscheiding (waaronder ook scheiding van tafel en bed, beëindiging van geregistreerd partnerschap en het uit elkaar gaan van samenwoners), huwelijkse voorwaarden, gemeenschap van goederen, alimentatie, zorg en gezag, erfrecht, adoptie, ondercuratelestelling, bewindvoering en mentorschap.

Deze specialisten hebben ook veel ervaring met ondernemers die in een echtscheiding verwikkeld raken. Zij beschikken over de kennis die noodzakelijk is voor het opstellen van alimentatieberekeningen voor ondernemers. De advocaten kunnen de jaarrekeningen en bedrijfsstructuur van een onderneming goed doorgronden.

Voor zover partijen in onderling overleg niet tot een oplossing kunnen komen, is het goed om te weten dat er binnen de praktijkgroep Personen- en familierecht ruimschootse proceservaring beschikbaar is. De meeste advocaten binnen de praktijkgroep zijn aangesloten bij de vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS). Uit dien hoofde zijn ze bevoegd scheidingsmediator.

Bij Wille Donker advocaten kunt u rekenen op een professionele behandeling van uw echtscheiding. Wij kijken uiteraard met een deskundig juridisch oog naar de gevolgen van uw echtscheiding, maar verliezen daarbij de dagelijkse realiteit – ook in financiële zin – niet uit het oog. Want het gaat ons om úw belang.

Aanmelden indexering alimentatie
Jaarlijks wordt de hoogte van de kinder- en partneralimentatie geïndexeerd. Partners die uit elkaar gaan, kunnen afspreken dat de alimentatie niet jaarlijks wordt geïndexeerd. Maakt u van die mogelijkheid geen gebruik, dan wordt de alimentatie op grond van de wet jaarlijks geïndexeerd. Wij houden onze cliënten, ook nadat de zaak is afgerond, jaarlijks op de hoogte van het indexeringspercentage. Bent u geen cliënt, maar wilt u wel jaarlijks op de hoogte worden gesteld van het nieuwe indexeringspercentage, dan kunt u zich daarvoor aanmelden via info@willedonker.nl. U ontvangt dan jaarlijks omstreeks november een indexeringsbericht per e-mail.

Terug naar het overzicht

Meer weten?

Mail naar info@willedonker.nl
of bel +31 (0)172 44 24 17

Specialisten in Personen- en familierecht

mr. K (Kim) van der Bijl mr. K. (Kim) van der Bijl mr. A.H. (Daniëlle) de Jong mr. A.H. (Daniëlle) de Jong mr. Vera Smeets mr. V.T.M. (Vera) Smeets

Gerelateerd nieuws

Indexering alimentatie 2019: 2,0% 2 november 2018

Jaarlijks wordt de hoogte van de kinder- en partneralimentatie geïndexeerd. Voor 2019 is het indexcijfer vastgesteld op 2,0 %. Dit betekent dat de…

Lees meer
Vrijblijvend gesprek in het kader van de Dag van de Scheiding 17 augustus 2018

Ook dit jaar organiseert de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de Dag van de Scheiding. Dit jaar is dat op vrijdag 14 september 2018.…

Lees meer
Reizen met kinderen? Regel toestemming! 22 juni 2018

De zomervakantie staat voor de deur. Ook dit seizoen zullen veel mensen op vakantie gaan naar het buitenland. In verband met de grote…

Lees meer

Wilt u op de hoogte blijven?

  • nl
  • en