Advocaat (partner)

Rien Hoek

Rien Hoek is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht. Met zijn jarenlange ervaring slaagt hij er samen met zijn cliënten in om het meest optimale eindresultaat te bereiken.

Maak kennis met Rien

Expertises: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, fusies en overnames

Rien Hoek is een gedreven en ervaren advocaat op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Met zijn commerciële inzicht weet hij zakelijke handelsgeschillen succesvol op te lossen en creatief te onderhandelen om tot een optimale regeling voor u als cliënt te komen. Dit resulteert in langdurige relaties met cliënten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Kenmerkend aan Riens manier van werken is het nauwe contact tussen hem en zijn cliënten. Dat is essentieel om te weten te komen wat u wil bereiken. Door met elkaar te sparren, is het mogelijk om passende doelstellingen te formuleren. Hierbij ligt de focus niet op het maximale, maar op het meest optimale eindresultaat voor u als cliënt. Dat vraagt soms veel denkwerk en creativiteit, maar die uitdaging gaat Rien graag aan.

“Vanuit alle opzichten moet het eindresultaat voor u als cliënt de beste oplossing zijn. Dit bereik ik door samen te werken met mijn collega’s. Doordat we elkaar aanvullen, kunnen we tot een nog beter resultaat voor u komen. Dat vind ik een mooi proces.”

Lid van
  • Lid van Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN)
  • Lid van Vereniging Haagse Arbeidsrechtadvocaten (VHAA)

Andere specialisten bekijken