Al bijna 50 jaar een vertrouwd aanspreekpunt

Ons team bestaat uit ambitieuze professionals die altijd voor u klaar staan. Kennismaken? U bent altijd welkom, zodat we u meer kunnen vertellen over de dienstverlening van Wille Donker advocaten.

Wij doen dingen graag anders dan anderen...

Wille Donker advocaten heeft ruime ervaring en deskundigheid in huis, maar is bovendien altijd dichtbij voor u als cliënt. Zo kunnen we u optimaal juridisch advies bieden.

Wij doen dingen graag anders dan anderen...

Wille Donker advocaten heeft ruime ervaring en deskundigheid in huis, maar is bovendien altijd dichtbij voor u als cliënt.
Zo kunnen we u optimaal juridisch advies bieden.

40

Specialisten

We werken met bijna 40 specialisten dagelijks voor ondernemers, overheden en particulieren. Met een heldere aanpak en scherpe blik.

21

Expertises

21 Expertises onder één dak. Analyseren en oplossen vanuit expertise. Door al onze kennis en kunde te bundelen is eigenlijk niets onmogelijk.

246

Jaar ervaring

Gezamenlijk heeft ons kantoor 246 jaar praktijkervaring in de advocatuur.

Cyrus Ross International

De dienstverlening van Wille Donker advocaten stopt niet bij de grens. Als geen ander weten we dat de internationalisering doorzet. Daarom zijn we, als één van de oprichters, onderdeel van Cyrus Ross International; een actief samenwerkingsverband van advocatenkantoren in bijna alle landen van Europa. Dankzij deze samenwerking kunnen we u ook bijstaan bij juridische problemen in andere landen. Kijk op cyrusross.com voor meer informatie.

Wille Donker foundation – recht uit het hart!

De Wille Donker foundation is opgericht in 2015 ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Wille Donker. De Wille Donker foundation heeft tot doel een bijdrage te leveren aan de (maatschappelijke) ontwikkeling van de lokale gemeenschap in het Groene Hart.

Samenwerking
Rechtswinkel

Wille Donker is al jarenlang partner van de Rechtswinkel Alphen aan den Rijn. Jaarlijks praten wij de medewerkers van de Rechtswinkel in onze presentatieruimte bij over actuele onderwerpen. Omgekeerd bezoeken specialisten van Wille Donker advocaten op regelmatige basis de locatie van de Rechtswinkel (het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn), om samen met de medewerkers van de Rechtswinkel rechtszoekenden te woord te staan.

Een betrokken & divers team met specialisten

Wille Donker advocaten heeft ruime ervaring en deskundigheid in huis, maar is bovendien altijd dichtbij voor u als cliënt. Zo kunnen we u optimaal juridisch advies bieden.

Het laatste nieuws

Wet- en regelgeving is constant in beweging en kan moeilijk te volgen zijn. Onze specialisten helpen u op de hoogte te blijven met het laatste actuele nieuws.

Uiterlijk op 1 december 2023 moeten bedrijven rapporteren over de maatregelen die ze genomen hebben voor de verduurzaming van het...
Op 3 augustus oordeelde de kantonrechter in Amsterdam over een oneerlijk huurprijswijzigingsbeding (ECLI:NL:RBAMS:2023:4800). Het beding in kwestie stond toe dat...
Nederlandse rechters zijn over het algemeen terughoudend om inschrijvers die vinden dat de inschrijving van een concurrent abnormaal laag is,...